HTML

Déjà vu?

2011.09.06. 21:52 :: jmc

Gondolom nem csak én vagyok úgy, hogy előveszek egy régebbi, általam már látott filmet, megnézem és egyik-másik szereplőt látva elkerekedik a szemem és felkiáltok, hogy "ezt ismerem bakker", mert azóta más filmekben már láttam. Az agyam azonnal elkezd pörögni, veszi sorba a filmeket és általában másodpercek alatt megtalálja az egyezést és megjelenik a kis villanykörte a fejem felett, ami teljes elégedettséggel tölt el. Ha meg nem ugrik be, akkor stáblista, google, imdb és 5 percen belül megvan a válasz.

Ma esti felfedezésem:
Épp a "28 nappal később"-et nézem és amint megláttam a főszereplőt jött az érzés. Ismerem wazze! Persze, hogy ismerem! Cillian Murphy -t láthattuk az új, Nolan-féle Batman film őrült dokijaként, a "Napfény" (Sunshine) főhőseként is ő ragyogott, de nem olyan rég az "Eredet" örököseként is láthattuk. Egy nagyon karakteres, egyedi színész akinek kifejezetten jól állnak a szűkszavú, különc karakterek. A közeljövőben több filmben is láthatjuk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film sunshine napfény batman eredet 28 nappal később deja vu cillian murphy 28 days later inception

A bejegyzés trackback címe:

https://muvi.blog.hu/api/trackback/id/tr323207640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása